Овощные оладья | Root Veg Rösti (hash browns)


Ингредиенты:
150 г тертого пастернака
150 г тертой картошки
1 лук
1 яйцо
2 ст.л. муки
2 ст.л. свежей петрушки
2 ст.л. оливкового масла

Ingredients:
150g parsnips, coarsely grated
150 g floury potatoes, coarsely grated
1 onion, finely chopped
 1 egg
2 tbsp plain flour
2 tbsp chopped fresh parsley
2 tbsp olive oil

Приготовление:
Разогреваем духовку до 180 градусов. Натертые овощи смешиваем с луком, мукой, яйцом и 1 ст. л. петрушки. 
Жарим оладья на сковороде 3-4 минуты с каждой стороны. Перекладываем на протвень и запекаем в духовке 10 мин. Сверху присыпаем остатками петрушки. Готово:)

Method:
Preheat the oven to gas 6, 200°C, fan 180°C. Tip vega into a bowl and mix in the onion, beaten egg, flour and half the parsley. Season.
Divide the mixture into 8 patties, then fry in olive oil for 3-4 minutes on each side. Transfer to a baking sheet and cook for 10 minutes. Add parsley on top. Done:)





Photos by www.kirichoks.com

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Back to Top