Ингредиенты:
150 г тертого пастернака
150 г тертой картошки
1 лук
1 яйцо
2 ст.л. муки
2 ст.л. свежей петрушки
2 ст.л. оливкового масла
Ingredients:
150g parsnips, coarsely grated
150 g floury potatoes, coarsely grated
1 onion, finely chopped
1 egg
2 tbsp plain flour
2 tbsp chopped fresh parsley
2 tbsp olive oil
Приготовление:
Разогреваем духовку до 180 градусов. Натертые овощи смешиваем с луком, мукой, яйцом и 1 ст. л. петрушки.
Жарим оладья на сковороде 3-4 минуты с каждой стороны. Перекладываем на протвень и запекаем в духовке 10 мин. Сверху присыпаем остатками петрушки. Готово:)
Method:
Preheat the oven to gas 6, 200°C, fan 180°C. Tip vega into a bowl and mix in the onion, beaten egg, flour and half the parsley. Season.
Divide the mixture into 8 patties, then fry in olive oil for 3-4 minutes on each side. Transfer to a baking sheet and cook for 10 minutes. Add parsley on top. Done:)
Photos by www.kirichoks.com
0 comments:
Post a Comment